Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ortaklığında kabul edilen Start Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu (2020-1-TR01-KA103-083746) Protokol toplantısı 19 Kasım 2020 tarihinde Üniversitelerin Rektör, Rektör Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi temsilcilerinin katılımı ile online olarak gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı ve Ofis Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Özgür TARHAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem ASLAN, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU, Konya Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Selçuk HALKACI ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu PERÇİN RENDERS’ in üniversiteleri ile ilgili bilgi paylaşımları ve Start Up Konsorsiyum projesinin öğrenci ve personel için sağlayacağı faydalara ilişkin beklentilerini aktarmasıyla devam edildi.

2020 – 2024 yılları arasında 4 yıl akreditasyonu kabul edilen Start Up Konsorsiyum projesi ilk dönemi olan ve 2020-2022 yılları arasında yapılacak proje kapsamında ortak kurumlar tarafından yapılması planlanan çalışmalar, öngörülen ortaklar arası hareketlilik ve hibe dağıtımına ilişkin olarak Dr. Öğr. Üyesi Özgür TARHAN’ın yapmış olduğu sunumun ardından katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile toplantı sona ermiştir.

19 Kasım 2020