18 Aralık 2019 Çarşamba günü Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde tüm EURODESK Temas Noktalarının katıldığı bir fuar düzenlendi.

Açılışta öncelikle Ulusal Ajans Eurodesk Genel Koordinatörü Meltem VALANDOVA söz aldı ve fuar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Sonrasında ise ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan KÖK, Ulusal Ajans Başkanı İlker ASTARCI ve son olarak Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk KAYMAKÇI Avrupa fırsatlarından ve öneminden bahsettiler.

Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Eurodesk Temas Noktası’nın da içinde olduğu Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinden 110 Eurodesk Temas Noktası ve Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Eurodesk Temas Noktası irtibat kişisi Dr. Öğr. Üyesi Eser YEŞİLDAĞ ve Uşak Üniversitesi Gönüllü öğrencileri Murat Kaya, Edanur Çankaya, Ümran Özkul ve Ayyüce Akdoğan’nın da içinde yer aldığı 260 Gençlik çalışanı bu fuarda yerlerini aldı.

Tüm EURODESK temas noktaları kendi stantlarını kurdu ve kurumlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Ayrıca EURODESK ile ilgili her konuda onlarca konferans, uygulamalı eğitim ve tanıtımlar yapıldı.

EURODESK FUAR19 değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.

23 Aralık 2019