European Placement Opportunities (EPO) konsorsiyumu toplantısı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi koordinatörlüğünde 26 Kasım 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın da katıldığı toplantıya konsorsiyumun akademik ortakları Afyon Kocatepe Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Üniversitesimiz Uluslararası İlişkiler Ofisi personelleri katıldı.

EPO konsorsiyumu, Ulusal Ajans tarafından 2018 yılında 3 yıllığına akredite edilerek, personel ders verme, personel eğitim alma ve öğrenci staj hareketliliklerinde kullanılmak üzere hibe almaya hak kazanmıştı.

Online olarak gerçekleştirilen toplantıda geçmiş hareketliliklerin genel değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, 2019-2021 ve 2020-2022 dönemlerinin planlaması konuşuldu. Daha sonra ise konsorsiyum bütçelerinin yıllara göre analizi yapılarak etkinlik değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, pandemi süreci ve bu süreçte yapılması  gerekenler konuşularak bir yol haritası çizildi.

Google meets

26 Kasım 2020